30 Mayıs 2010 Pazar

Aziz beyin gerçek yapmaya çalıştığı tezahürat

"Bu sene de tek eğlence" diye ezikçe bağırdılar senelerce karşı tribünlerden. Türkiye'nin en zengin, en havalı, en burnu kalkık, en az sevilen kulübüne karşı bağırdılar. Bizler gülüp geçerken bu tezahürata karşı kayıtsız kalamayan bir kişi vardı: Aziz Bey... Futbol sahalarında öyle komik durumlara düşürdü, öyle trajik sonlara imza attı ki ülkenin tüm ezikleri için eğlence kaynağı yaptı bizi. Geçtiğimiz akşam Burcu Esmersoy denen ezik ile Güntekin Onay denen karga NTV canlı yayınında Milli Takım kampına bağlanıp Nihat aracılığı ile Emre'ye soruyorlar "Emre, maç 2-2 oldu mu?" ... Nihat denen karaktersiz sanki 2-1 yenilen kendi oynadığı takım değilmiş gibi pişikince gülerek soruyor bu soruyu Emre'ye! Emre ise "anonsçuya sorun!" gibi daha zavallı bir cevap veriyor. Diyemiyor ki "siz kimsiniz lan, kime dalga geçiyorsunuz ezikler? Evet babam bir tane daha attı ananınıza ve şimdi 3-2 oldu öndeyiz" diyemiyor. Neden desin ki? Aziz beyin manevi oğlu değil mi o? Babasının üstün başarısını neden geölgelesin neden lekelesin?!?!

Aziz bey mali kongrede masallar anlatmaya, bizleri ele güne güldürmeye devam ederken akşamında bunak, zavallı, dünyadan haberi olmayan, anlattığı yayının bile içinde gelişen durumlardan bihaber Bülent Özveren (neyi veriyorsa özünden) isimli TRT spikeri "Fenerbahçe'nin şampiyonluğu gibi oldu, daha farkında değil gerçeklerin" şeklinde taşşak malzemesi yapıyor bu büyük camiayı. Ve Aziz bey büyük ihtimalle o saatlerde gündüz kandırdığı çoğunluğu kendisine duygusal olarak bağlı kongre üyelerinden aldığı alkışların huzuru ile uykuya dalmaya hazırlanıyor. Uyu Aziz bey uyu. Koskoca Fenerbahçe camiasını uyutuyorsun, uyumak senin en doğal hakkın.

Hani durmadan sarıldığın İslam Çupi'nin kupa büyüklüğü lafı var ya. Sanıyorsun ki İslam baba o yazıdan başka yazı yazmadı... İyi oku Aziz Bey "Fenerbahçe o eli lavbona sokar" yazısını da İslam Çupi yazdı. Çünkü öyle güçlü bilirdi Fenerbahçeyi. Senin komik şekilde "güçlüyü sevmezler" lafın vız gelir tırıs gider. Güçlü Fenerbahçe geçen hafta NTV yi özür diletmiş, Güntekin ve Burcu ikilisini işsiz bırakmış, bu sabah ise Bülent Özveren denen bunağı emekli etmiş, TRT yi özür diletmişti.

Hep laf, hep masal, yemiyoruz Aziz bey boşa anlatma. Sen hapşursan bile alkışlayıp omuza alacak 5000 kongre üyesi var zaten sana bağlı olan.

3 yorum:

  1. Aziz bey başka takım taraftarları gibi bu yapılanlara gülüyordur. Zaferine gülüyordur.

    YanıtlaSil
  2. Dün gece yarışmayı izlerken bu sözleri duyunca beynimden vuruldum adeta. Bir kere daha mevcut yönetim kurulumuzu ve onları alkışlayan şak şakcıları saygıyla andım !?!*>!..

    Fenerbahçemiz öyle tek büyük falan değil, sadece aynaya bakmaktan korkan zavallıların yönettiği bir kulüp. Bir çok yerde denildiği gibi Fenerbahçe tatile çıktı yerine Azizbahçe bakıyor.

    YanıtlaSil
  3. Bunlar yetmiyormuş gibi M.Ali Birand denen karaktersiz ezik dün CNN Turk yayınında askerlerimizin şehit edilmesi ve gemilere askere müdahale konusu konuşulurken bile "Fenerbahçe'nin kısa şampiyonluğu" şeklinde taşşak geçti aklınca. Ama suç taşşak geçenlerde değil, Fenerbahçe'yi bu alçakların ağzına sakız yapanlarda. Defol git Aziz Yıldırım. Senin büyüklüğün sadece pis, kirli, anlaşılmaz gururunda... Başka her şey küçük ne yazık ki...

    YanıtlaSil