31 Mayıs 2010 Pazartesi

İsrail ve AKP hükümeti katliamın ortak sorumlularıdır

İsrail, Filistin halkına karşı işlediği insanlık suçlarının ve içinde silahlı tek kişi bile bulunmayan sivillerin bulunduğu gemilere karşı yaptığı insanlık dışı askeri müdahale ve katliamın hesabını er ya da geç verecektir. Gemileri siyasi şov malzemesi olarak kullanmaya çalışan ve o gemilerin İsrail tarafından vurulacaklarını bile bile yola çıkartan AKP hükümeti ölümlerden en az katil İsrail kadar sorumludur.

Bugün sadece İsrail konsoloslukları önünde hesap sormaya çalışan insanlar ortak suçlu AKP yi görmezden geldikleri müddetçe bu yaşananlar ne ilk ne de son olacaktır.

AKP, bu gemileri "siyasi bir amaç" için limanlardan hareket ettirtmiştir. İsrail ise uluslararası sularda müdahale ederek bir katliama daha imza atmıştır.

Kahrolsun İsrail!
AKP Halka hesap verecek!

3 yorum:

  1. sabah bir arkadaşıma attığım maili aynen buraya yazayım : Şimdi sen İsrail'in vurduğu gemi ile ilgili olarak da akp yi suçlarsın. Dersin ki "siyasi şov yapacaklardı, katliam oldu!".. aa olur mu? insani yardım amaçlı o gemi. 1 yaşındaki bebeyi alet edecek kadar insani amaçlı, tv canlı yayını ile gece sabaha kadar tvnet ekranından "vuracaklar bizi, israil konsoloslukları önünde toplanın" çağrısı ile halkı kışkırtacak bir çağrı yapacak kadar insani.

    dinimiz aslında şöyle demişti değil mi? : " bir elin verdiğini sadece diğer elin görmesi yetmez, topla tüfekle ilan et, olmadı gemi kaldır, doldur içine aktivistleri, dayan deniz yoluyla İsrail'e"...

    ya kusura bakmasın kimse bu akp nin yaptıklarının ve bu geminin limanlarımızdan kalkıp bile bile lades demeye gitmesinin izahı yoktur. bu salaklar müslümansa biz değiliz. salak ve dini siyasete alet eden bu alçaklar, en sonunda siyasi şovları için açtıkları kuyuda masum insanların kanıyla boğuluyorlar. iki şeriat devleti sidik yarıştırıyor herkes açmış tv leri izliyor. yahudi devleti İsrail ile sözde-islam hükümeti akp maç yapıyor. salak halkımızda sokaklarda toplanıyor. git akp genel merkezinin önünde toplan sor bakalım " bu gemileri neden kaldırdınız, madem o kadar önemliydi, binseydi ya 3 akpli bakanla tayyibin oglu, abdullahın oglu"... ulan akp , sana oy atanın da aklını seveyim...

    YanıtlaSil
  2. öncelikle blogunu yeni görmüş olmanın verdiği bir pişmanlığımı belirtmek isterim. farklı mevzularla ilgili aykırı yazılarınızı çok beğendim.
    ama bu başlığınızdaki yorumunuzu biraz zorlama buldum.bu ölümlerin sorumlusu insanlığını unutmuş zalimlerdir,her şeye rağmen akp'yi böylesine bir zalimlikle suçlayamayız.aksi takdirde zalimin zulmüne ortak aramış durumuna düşebiliriz.
    ''israil zulmü hakikaten barbarlığın da ötesinde''..

    YanıtlaSil
  3. Akp ve tayip, uyduruk nedenlerle ülkeyi savaşa sokmak için elinden geleni yapıyor. Yardım gemisi yalanı altında uyduruk senaryolar ve cahil milleti kandırmaca oyunları, düzeysiz ve saçma sapan lak lak eden bir medya tek farkları amblemlerinin farklı olması..

    Akp ve onun yandaşları olan hem piyon hem de efendileri olan softa cahil sürüsünün kışkırtmasına gelmemeli Türk Milleti !..

    Kimse savaştığı kimselere ülkesinin içinden yardım geçmesine izin vermez, başka bir yol varken niye o yol tercih edildi ? Yoksa amaçları yardım değilmiydi..


    Arapların kılı arapları korumak için kıpırdamazken, medeni bir ülke düzmece yollarla sırf aptal ve oyuncu akp iktidarı yüzünden anarşist ve aşırıcı gösteriliyor. O savundukları topraklardakiler, tarih sahnelerinde müslümanlarıda Türkleride arkalarından vurup dış güçlere piyon olmuşlardır, şimdiki kürtlerde aynı senaryonun içinde onlarda günün birinde bu sona layık olacak görünen o ki.. Teröristlerde aynı arap ülkesinde yetiştilip zamanında ülkemizde terör başlamıştır, şimdi biz bunlar için ülkemizin itibarını lekeliyoruz, şerefice yapılan bir iş değil, cesaret ya da din ile ilgili bile değil; ne yapılmak isteniyor kutsal denilen mekanlar mı ele geçirilecek ve bu mekanlar hangi ülkenin olacak ?

    ancak yazının devamında da israile sövüyorum
    http://masallarlauyuma.blogspot.com/2010/06/israil-akp-savas.html

    YanıtlaSil