4 Ağustos 2009 Salı

Azrail Lütfen Bu İşi Es Geç Şimdilik

Malum zat hastanedeymiş. Durumu stabilmiş. Çok sevindim. Böyle bir krizle ölecek birisi değil o. Azrail senden bir ricam olacak bu stabil hastanın seyahat işlemlerini ertele. Bir kaç kez daha yatsın hastaneye, evde tek başınayken rahatsızlansın. Yataktan düşüp biraz yardım dilensin ama sesi çıkmasın, duymasın kimse yalvarışlarını. Ve bir arkadaşımın msn de söylediği gibi "Eceliyle ölmesin". Sanırım bu dileklerime katılacak şu anda bu dünyada olmayan binler ve onun eceliyle ölmemesi, bu dünyada hesap vermeden gitmemesi için dua eden yüzbinler vardır.
Dayan bu sefer de dayan öyle kolay ölme. Hiç değilse yüzümüzü bir kez olsun gülümset.

5 yorum:

  1. Amin, amen, inşallah

    YanıtlaSil
  2. O işi yaptığında "bizim çocuklar başardı" demişti abd...

    Son saniyeye kadar "bizim çocuklar başardı" "sordular hesabını" demek için bekleyen büyüklerimiz için biraz daha dayan, ölme.

    YanıtlaSil
  3. Öbür tarafa inancım olsa diyeceğim ki "orada sorarlar hesabını belki". Ama bunları yapmana izin veren öbür taraf ise orada da sormaz hesap gibi geliyor. Bırakma bizi, netekim bir hesap soran çıkar belki. Belki.

    YanıtlaSil
  4. 17 Yaşındaki çocuklar büyümüyor. Darağacına çıkarıldıkları yaşta kalıyor o çocuklar. Ölme, böyle rahat ölme. Mahkemeye çıkaramazlar seni ama en azından hala bir umudumuz var ecelinin sevdamızdan gelmesinden yana.

    oBüS

    YanıtlaSil
  5. hah hah hangi blog a baksam herkes aynı derecede seviyor bu ihtiyarı. benim nacizane temennim Erdal Eren i astığı yerde bir direğe bağlanmasıdır. Orada geçirsin son saatlerini.

    YanıtlaSil